Organizacja biesiady

Wróć do korzeni… dobrej zabawy i doświadcz atmosfery tradycyjnej biesiady w Agroturystyce u Pszczelarza. Na grupy w naszej agroturystyce czekają stół suto zastawiony lokalnymi produktami (jak swojskie wędliny czy karkówka z kapustą) i wspólne ognisko. Tak zorganizowana biesiada to wyjątkowa okazja do integracji zespołu czy po prostu spędzenia miło czasu w towarzystwie rodziny i znajomych.

Sprawdź co wchodzi w menu biesiady:

Wersja mięsna:

  • karkówka w kapuście
  • szaszłyki
  • warzywa pieczone
  • 3 rodzaje sałatek (najczęściej grecka tradycyjna, roszponka z sosem miodowo musztardowym i „jakaś” majonezowa)
  • oczywiście smalec i ogórki kiszone 🙂
  • deska wędlin i serów
  • pieczywo/masło/ketchup
  • kiełbasa do upieczenia własnoręcznie lub podana na ciepło z cebulą
  • kawa, herbata

Wersja wegetariańska (wersja wegańska możliwa po uzgodnieniu)

  • szaszłyki
  • leczo
  • 3 rodzaje sałatek (najczęściej grecka tradycyjna, roszponka z sosem miodowo musztardowym i „jakaś” majonezowa)
  • humus i ogórki kiszone
  • pieczywo/masło/ketchup
  • deska serów i owoców
  • kukurydza gotowana.

Podczas całej biesiady kawa i herbata dostępna bez limitu.
Cena 100 zł/os.
Biesiada odbywa się przy ognisku lub w naszej stodole (a czasami w obu miejscach).

Ceny ustalane są indywidualnie.